Vulling

 

Het uiterlijk van de taart of cupcakes is natuurlijk heel belangrijk, maar net zo belangrijk is de vulling en ook daarvoor zijn er heel veel mogelijkheden.

Al mijn taarten en cupcakes worden vers en met de beste ingrediënten bereid. De taarten zijn voornamelijk van kapsel, dit is een luchtig gebak zonder boter en deze kunt u ook in chocolade bestellen.

Ook is het mogelijk om het kapsel in een kleur te bestellen, Bijvoorbeeld roze of blauw, hiermee maak ik dan babytaarten waarmee de aanstaande ouders(bij het open snijden van de taart) aan de grootouders of familie bekend maken wat het geslacht van de baby is.

Cupcakes zijn van cakebeslag met roomboter bereid en zelfs ook met smaakjes te bestellen zoals banaan, kaneel, cocos of winterwondercake. En dan de chocolade muffins, deze worden met olie gemaakt en kunnen gevuld worden met stukjes chocolade!

Bij Taartjes van Eer is een standaard taart vulling: 2 lagen creme de beurrè en 1 laag jam.

Voor de speciale taartvullingen zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid en ik geef hieronder een kleine impressie van wat er mogelijk is:

Bavarois soorten:
Aardbeien, Ananas, Amaretto, Banaan, Bosvruchten, Caramel, Chipolata, Chocolade, Citroen, Frambozen, Hazelnoot, Kers-Banaan, Kersen, Koffie-Choco, Peren, Pistache, Straciatelli, Vanille, enz.

Kwark soorten:
Perzik, Aardbei, Vanille, Straciatelli, Banaan, Appel-Kaneel, Bosbessen, Kokos-Limoen, enz.

Koekjes Vullingen:
Stroopwafel, Bokkepootjes, Oreo, Speculaas, enz.

Als u zelf een lekkere vulling of idee hiervoor heeft dan hoor ik dat graag van u en kijken we wat de mogelijkheden zijn.